Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La nova conducció d’Aigües Ter Llobregat a Castellví de la Marca ja és una realitat

Aigües Ter Llobregat ja ha finalitzat el projecte de connexió, que es troba en exposició pública. Es preveu que, en breu, surti a licitació la seva execució.

La nova portada d’aigua en alta d’ATL als nuclis de Can Rigol i la Torre d’en Vernet es farà amb una nova conducció que es completarà també amb la instal·lació d’un nou bombament i la construcció d’un nou dipòsit a Sant Martí Sarroca, de 400 m3, des d’on s’abastarà el dipòsit de la Múnia. Aquestes obres compten amb una inversió d’1,4 milions d’euros per part d’ATL i tindran una durada de 9 mesos.
Serà la inversió pública més gran que s’ha fet mai a Castellví de la Marca.

En paral·lel, els últims mesos, l’Ajuntament i la concessionària del servei d’aigües -CASSA- han treballat conjuntament per establir el traçat més adient de la nova conducció municipal que connectarà el nou dipòsit de Sant Martí Sarroca amb el dipòsit municipal de la Múnia. Aquesta nova aportació permetrà gestionar de forma més eficient el servei d’aigües municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: