Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fins aquesta setmana es pot visitar l’exposició de Maria Assumpció Raventós

Amb una llarguíssima trajectòria la pintora, gravadora i tapissera sadurninenca Maria Assumpció Raventós presenta el treball dels darrers anys.

Amb el títol de ‘A la recerca de l’Univers’ és un intent de copsar l’univers investigant la relació entre la profunditat de l’espai i la lluminositat de la lluna, la conjuntura dels planetes i el cromatisme del sol.
Maria Assumpció Raventós va rebre la Creu Sant Jordi el 1991 i és una de les artistes catalanes més internacionals i prolífiques. Reconeguda per una ingent trajectòria, és una artista transformadora.
La pintura, el gravat i el tapís de Raventós han recorregut galeries d’arreu del món. Com ella mateixa, que ha viatjat i admirat diversitat de paisatges que després ha recollit en obres úniques.
La seva sensibilitat traspassa les teles. La seva capacitat d’encabir les emocions de la terra o de les onades revela la delicadesa i l’elegància de la seva obra.
Amb 92 anys l’artista continua la seva faceta creativa en una exposició que es pot visitar fins aquest diumenge a la capella de Sant Joan de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: