Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Maria Assumpció Raventós exposa la seva obra “Art, matèria i esperit” al Fòrum Berger Balaguer

Es tracta d’un homenatge a una de les artistes més universals del Penedès i al seu treball de tota una vida gairebé dedicada a la creació plàstica.

Aquest dijous al vespre la sala d’exposicions del Fòrum Berger Balaguer acollia la presentació del treball de l’artista sadurninenca Maria Assumpció Raventós.  L’exposició pretén ser un homenatge a una de les artistes més universals del Penedès i al seu treball de tota una vida gairebé dedicada a la creació plàstica. Tal i com explica la mateixa artista, la seva intenció principal era muntar una exposició subhasta a Barcelona per recaptar diners per als refugiats però finalment no va trobar cap sala disponible ni recolzament per part de les autoritats. Malgrat tot, està molt contenta de poder exposar en una sala vilafranquina que sempre l’ha agradat molt i que creu molt encertada per la il·luminació i la situació.

La base de la seva obra és apropar la gent a la sensibilitat i ho fa retratant paisatges del Penedès i amb quadres relacionats amb la música.

L’exposició porta el nom d’ “Art, matèria i esperit” i ha estat inaugurada per l’historiador vilafranquí Joan Solé Bordes.

La mostra aplega una vintena d’obres que recorren la trajectòria de Maria Assumpció Raventós en la tècnica de la pintura amb predomini de paisatges, vinyes, marines i algun bodegó, tot i que també s’ha seleccionat obra molt concreta que demostra la seva variada línia plàstica que ella mateixa ha anat descobrint durant tots aquests anys.

Aquesta mostra es pot visitar durant la Festa Major de Vilafranca i fins al 16 de setembre a l’Espai Cultural del Fòrum Berger Balaguer amb entrada lliure i en l’horari habitual de dijous a dissabte de dos quarts de set a dos quarts de nou de la tarda i diumenges i festius de dotze a dues del migdia i de dos quarts de set a dos quarts de nou de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: