Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC de Vilafranca obre el seu local durant les actuacions i diades castelleres de la FM

Esquerra Republicana de Vilafranca obre el seu local a la ciutadania durant les actuacions i diades castelleres de la Festa Major.

Durant la Festa Major i les diades castelleres del 29, 30 i 31 d’agost el local d’Esquerra Republicana, ubicat al carrer Consellers 5, estarà obert i a disposició de la ciutadania, facilitant així un espai fresc i des d’on es podran seguir les actuacions a tocar de la plaça de la Vila.

Durant les actuacions és previst que passin pel local diferents dirigents nacionals d’Esquerra Republicana com l’exconsellera i diputada Meritxell Serret així com el candidat a l’alcaldia de Vilafranca, Pere Sàbat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: