Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors, satisfets amb la venda de marxandatge

El bastoner, la nova figureta de la Festa Major de Vilafranca, s’ha incorporat a la resta del marxandatge.

Els administradors de la Festa Major de Vilafranca munten cada dissabte una parada al mercat per la venda del marxandatge. Enguany una novetat és la figura d’un ballador del Ball de Bastoners, un ball que aquest 2022 celebra els 80 anys de la seva recuperació.
L’administradora Sandra Castaño explica que haurien volgut fer la parella de bastoners paritària.
El quintet ven la figura al preu és de 27 euros. Però també es vene molts altres productes, a destacar les samarretes i els polos. I com a novetat d’enguany també roba interior.
D’altra banda als administradors i administradores de la Festa Major de Vilafranca recorden que enguany han organitzat una nova edició del Festival Gloriós, amb un nou format, que se celebrarà a la Zona Esportiva el cap de setmana just abans de la Festa Major, del 26 al 28 d’agost amb música i també foodrucks.
L’Ernesto Ginebra explica que ja s’ha venut un 50% de les entrades i anima a tothom a no despistar-se.
El divendres 26 d’agost serà el torn de Macaco, acompanyats pels penedesencs Derrumband. El dissabte serà el torn de Sopa de Cabra i Tàrraco Surfers. I el diumenge serà el torn de Manel i Arribar i Ploure.
Tots els concerts començaran a les onze de la nit, amb obertura de les portes a les deu, però el Festival Gloriós no només serà música sinó que a partir de les vuit del vespre hi haurà oberta tota una zona Village amb diferents foodtrucks i zona de vins i caves perquè tothom qui vulgui pugui sopar allà abans dels concerts.
Les entrades estan a la venta i els tiquets per un dia costen 15 euros més seixanta cènctims de gestió i l’abonament pels concerts dels tres dies val 40 euros, més 2 euros de gestió. Les entrades es poden comprar a la pàgina web de la Festa Major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: