Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un dels llocs més afectats pel fort temporal ha estat la Zona Esportiva

Amb conseqüències nefastes pels paradistes i les atraccions de fira.

Les ratxes de vent de més de 80 km per hora, acompanyades de pluja intensa i pedregada han impactat en edificis i arbres, però també en els elements exteriors com parades de fira, atraccions o escenaris. A la zona del Pla del Diable nombrosos arbres caiguts. Membres de les ADF del Penedès han estat col·laborant amb la retirada de branques i la tala d’elements perillosos. Un d’aquests ha anat a parar a l’interior del pati d’entrada d’una de les cases unifamiliars i ha calgut l’actuació de bombers per retirar-lo. Els efectes més greus en aquesta zona han estat per els paradistes del mercat d’artesans que hi havia a l’avinguda de Catalunya. Gent que viu de les vendes d’esdeveniments com la Festa Major de Vilafranca i que ho han perdut tot, com ens explicaca una de les paradistes, la Mírian Tesicuro.
També han quedat greument afectades les atraccions de fira instal·lades a l’aparcament de la zona esportiva. S’han vist autos de xoc tombats pel vent i atraccions de major envergadura i alçada clarament afectades per la tempesta. I també ha quedat inservible l’escenari dels concerts de la zona esportiva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: