Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV i Ràdio Vilafranca amplien els informatius per explicar els efectes de l’esclafit

L’esclafit d’aquest dimecres va afectar també els equips de directes Penedès TV.

En general la Festa Major és el moment de l’any que suposa una major implicació per tot el personal de Ràdio Vilafranca i Penedès TV, amb un grapat de programes en directe, l’edició d’informatius especials i un ampli seguiment a les xarxes socials, Instagram, Twitter i Facebook. Però la tempesta de la tarda del dia 31 ho va capgirar tot. En primer lloc va suposar un perill per el personal i els equips tècnics que l’emissora té desplegats a la plaça de la Vila, per oferir els directes. Uns equips tècnics que van patir les conseqüències del temporal i que van haver de ser protegits pels tècnics de Penedès TV. D’altra banda les greus conseqüències de l’esclafit van motivar també un seguiment informatiu especial, afegit als informatius de ràdio, televisió i xarxes que ja es fan en els dies de Festa Major. Des d’un primer moment a través de les xarxes donant detalls de la situació. Tots seguit es va haver de refer l’informatiu de la tarda i des de les cinc també s’incorporaven les imatges del succeït. Posteriorment es van anar traslladant els canvis que afectaven als actes de la Festa Major, amb un informatiu de ràdio a quarts de vuit del vespre i també l’edició especial d’un informatiu de televisió recollint les darreres dades que es va emetre a les 10 de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: