Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atur a l’Alt Penedès continua a la baixa i se situa en xifres prèvies a la crisi del 2008

Les dades de registre del mes de juny han tancat amb 4.745 aturats a l’Alt Penedès, continuant amb la retallada dels darrers mesos.

Són 123 aturats menys que al maig i 1.210 persones menys que les que hi havia al mes de juny de l’any passat. Per muncipis, a Vilafranca hi ha 1.898 aturats, 47 menys que al mes anterior i amb una reducció de 564 persones si comparem les dades amb el mes de juny del 2021. A Sant Sadurní hi ha 419 aturats, 14 menys que al maig. A els Monjos són 381 els aturats de juny, sis menys que al mes anterior i a Gelida la reducció en un mes ha estat de 9 persones amb un total 338 aturats aquest mes de juny.
De fet el mes de juny ha tancat amb prop de 249.000 aturats a la demarcació de Barcelona, la xifra més baixa en un mes de juny des de 2008. La baixada de l’atur torna a ser generalitzada entre tots els grans sectors. En termes absoluts la major caiguda s’ha registrat al sector serveis i a la indústria. A les comarques de la província la davallada ha estat generalitzada, a excepció d’Osona. El descens més destacat és el de la comarca de l’Anoia, i l’Alt Penedès és també una de les comarques amb millors registres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: