Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’artista Anna Ribera exposa el seu treball ‘Bellesa efímera’ a la sala dels Trinitaris

L’exposició es podrà visitar a la sala dels Trinitaris fins el 7 d’agost

La barcelonina Anna Ribera exposa des d’aquesta setmana el seu treball ‘Bellesa efímera’ a la sala dels Trinitaris de Vilafranca. L’exposició recull obres pictòriques centrades en el món de les fulles a través de les quals es busca retenir aquells instants que es voldrien congelar en el temps.

El nom triat per Ribera, ‘Bellesa efímera’, és un encapçalament ideat a consciència per fer reflexionar els visitants sobre el fet que cal acceptar allò efímer en la natura. A través del món de les fulles, Ribera ha aconseguit trobar el significat d’aquest pas del temps sobtat.

Anna Ribera ha participat en diverses fires d’art, conscuros i mostres entre les quals a la Cooperativa Cultural Rocaguinarda, la galeria d’art Baludemar, al Centre Cívic del Guinardó i també al Firart de Vilafranca i l’Acadèmia Mediterrània de Sant Sadurní d’Anoia.

L’exposició es podrà visitar a la sala dels Trinitaris fins el 7 d’agost de dimecres a divendres entre les 5 i les 8 de la tarda, els dissabtes de 6 a 8 i els diumenges de 12 a 2 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: