Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els pagesos catalans fa una crida a la participació en les eleccions del CR del Cava

Dimecres de la setmana vinent es renovarà el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Cava.

Dels 12 llocs en disputa, sis ja estan decidits, els corresponents als elaboradors que han acordat una proposta unitària sense representació per primera vegada en la història de Codorníu i amb dos representants de Freixenet. Pel que fa als altres sis llocs, corresponents als viticultors tres de les cooperatives també tenen candidatura única i finalment hi haurà eleccions pels vitivultors individuals que comptaran amb una llista conjunta dels catalans i una conjunta de València i Extremadura.
Josep Marrugat, en representació de Viticultors del Cava explica que l’any 2018 Requena i Almendralejo es van presentar per separat i que és la primera vegada que es presenten units.
Sota el lema ‘Futur, Preu, Valor’, la candidatura catalana defensa mesures en pro de la valorització del cava.
Marrugat fa una crida a la participació dels pegesos, tot i recordant que al capdavant de la candidatura de Requena-Almendralejo hi ha l’advocat valencià Fernando Medina que ha impulsat diversos recursos contra les decisions del Consell Regulador.
El dimecres, 6 de juliol, s’obriran 14 meses de votació arreu del país, 10 a Catalunya i una bona part al Penedès, d’11 del matí a sis de la tarda. Viticultors del Cava celebra aquest diumenge l’últim acte de la campanya a la sala del Celler de Fassina de Can Guineu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: