Dilluns, 22 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dissabte hi ha visita guiada a l’exposició de M. Assumpció Raventós a la capella de Sant Joan

Dissabte hi ha visita guiada a l’exposició de M. Assumpció Raventós a la capella de Sant Joan

La visita guiada és gratuïta i no cal inscripció prèvia.

Aquest dissabte 30 de juliol, a les 19h, hi haurà una visita guiada a l’exposició de l’artista sadurninenca Maria Assumpció Raventós ‘A la recerca de l’Univers’, instal.lada a la capella de Sant Joan fins al 14 d’agost proper.

Amb una llarguíssima trajectòria artística la pintora, gravadora i tapissera Maria Assumpció Raventós presenta l’obra en la qual ha estat treballant els darrers anys, un intent de copsar l’Univers amb tota la seva magnificència i el seu misteri.

La visita guiada és gratuïta i no cal inscripció prèvia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: