Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Presentació del procés de debat públic del pla d’usos de Can Guineu

Presentació del procés de debat públic del pla d’usos de Can Guineu

El procés participatiu arrencarà per Fires i tindrà diferents fases de participació, mirant d’aprofitar el calendari festiu del municipi.

El Pati de Can Guineu va acollir dimecres al vespre la presentació del procés de debat públic del pla d’usos d’aquest equipament. Un acte que va aplegar a més d’una cinquantena de sadurninencs i sadurninenques, regidors i regidores i una gran representació de les entitats del municipi.

L’alcalde, Josep Maria Ribas, va fer una petita pinzellada sobre la història de Can Guineu, un edifici històric que va ser adquirit per l’Ajuntament a finals del 2018 i que està estretament lligat amb la història del municipi i amb la Fassina.

El regidor de Participació Ciutadana, Pere Vernet, va explicar la voluntat de Govern de crear un procés Participatiu per decidir els usos de la casa pairal -un compromís adquirit després de la compra de l’immoble- i va recordar que serà un procés pausat que arrencarà per Fires.

El procés arrencarà per Fires i s’allargarà fins als volts de Sant Jordi amb diferents fases de participació i on es busquen les principals festivitats del municipi -Fires, Cavatast, Festa Major i Sant Jordi- per aplegar a un nombre més gran de gent.

A partir del setembre, tota la informació es publicarà a www.santsadurni.cat i començarà la primera fase del projecte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: