Dissabte, 4 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Sadurní estrena l’espai de participació ciutadana ‘Parlem amb l’alcalde’

Sant Sadurní estrena l’espai de participació ciutadana ‘Parlem amb l’alcalde’

Una quinzena de representants de l’associacionisme local participen en aquesta sessió que es convocarà de manera bimensual.

Dijous passat a la tarda el Centre Cultural de la plaça Nova de Sant Sadurní va acollir l’estrena del “Parlem amb l’alcalde”, un espai de participació ciutadana que cada dos mesos reunirà, per sorteig, un grup de veïns i representants de les entitats amb l’alcalde, per tal d’acostar la gestió municipal, així com recollir propostes i suggeriments sobre diversos assumptes del municipi.
En una primera part, Josep Maria Ribas va presentar als assistents algunes de les principals inversions i projectes que l’Ajuntament endegarà en els propers mesos. També va donar detalls dels principals canvis en les ordenances i preus públics aprovats recentment i va detallar també algunes xifres sobre la recollida de residus, un servei que sovint genera cert debat i controvèrsia al carrer.
A la segona part es va iniciar un torn d’intervencions que van posar l’accent en el mapa d’equipaments de Sant Sadurní. Es van recollir les inquietuds i aportacions sobre quin és l’ús que es fa de les instal·lacions, quins espais s’ofereixen a la població i a les entitats o com optimitzar alguns edificis o espais de titularitat municipal. Entre ells, la casa pairal de Can Guineu, que recentment ha adquirit l’Ajuntament.
Tot i que l’Ajuntament convocarà a veïns i entitats de manera aleatòria en properes convocatòries, aquells ciutadans que tinguin interès a participar-hi, poden sol·licitar-ho adreçant-se al departament d’Alcaldia de l’Ajuntament o omplint el formulari que trobareu la web municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: