Diumenge, 14 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La reforma de Can Guineu a Sant Sadurní requerirà una inversió de prop de 6 M€

L’Ajuntament de Sant Sadurní reformarà l’edifici del segle XVIII al mig del poble, per fer-hi un centre artístic i social.

Aquest dimarts l’alcalde de Sant Sadurní, Ton Amat, i el regidor de Participació Ciutadana, Pere Vernet, han fet fet balanç del resultat del procés participatiu per definir els usos de Can Guineu, tot valorant la participació, el resultat i reflexionant sobre quin ha de ser el següent pas a fer en relació a aquest edifici emblemàtic del municipi.
Aquesta va ser la proposta guanyadora a la consulta popular celebrada a mitjans de juny, on hi va participar el 13% del cens. El centre cívic va obtenir el 83% dels vots, arrasant sobre l’alternativa de fer un espai de promoció del patrimoni.
El projecte topa ara, però, amb un escull econòmic , segons ha reconegut el govern local. L’Ajuntament estima que caldran prop de 6 MEUR per tirar endavant tota la transformació, xifra que representa una tercera part del pressupost anual municipal. Per aquest motiu, el consistori confia poder disposar del suport econòmic de la Generalitat, la Diputació de Barcelona i també de subvencions europees de fons FEDER. El dijous 30 de juny es farà l’acte de cloenda del procés participatiu amb la devolució de resultats a la ciutadania i un concert al pati de Can Guineu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: