Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les Fires de Maig van generar un impacte econòmic de gairebé 5 milions d’euros

Les Fires de Maig van generar un impacte econòmic de gairebé 5 milions d’euros

Malgrat la incertesa, l’organització valora molt positivament la resposta per part d’expositors i visitants, que van tornar a omplir el recinte firal i a participar de les activitats programades.

Més de 33.000 visitants van decidir apropar-se a les fires, una xifra que s’acosta en magnitud als números pre-pandèmia.

Els gairebé 17.000 m2 de fira, van ser ocupats per 116 expositors. Empreses, organitzacions i associacions participants han valorat amb un notable l’organització de l’edició d’enguany. Més de la meitat dels expositors, en tancar aquesta edició, afirmen que l’any que ve hi tornaran.

Les Fires es reafirmen com a una activitat familiar. Més de 2.000 infants van participar dels 104 tallers organitzats per la Societat El Casal a l’espai Jugafira. El públic enquestat les ha valorat molt positivament i més del 90% tornaran l’any que ve.

Aquest any, s’ha tornat a realitzar un Informe d’impacte econòmic de les fires, donant com a resultat un impacte econòmic total de gairebé 5 milions d’euros. Pel que fa al retorn per euro invertit a nivell local i comarcal, la xifra se situa a 94,5 € per euro invertit, el que suposa un increment del 37% respecte al retorn de l’any 2018, any que es va realitzar l’últim informe.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: