Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atur a l’Alt Penedès baixa per sota de la xifra de 5.000 desocupats

El sector serveis i la indústria encapçalen la baixada de l’atur aquest maig.

En el mes de maig s’ha produït una marcada reducció en el nombre de persones demandants d’ocupació considerades desocupades inscrites al Servei Públic d’Ocupació i continua la línia de descens que ja es va registrar el mes passat. A l’Alt Penedès hi ha 4.868 aturats, 229 menys que el mes anterior, i amb una xifra per sota dels 5.000 que no es veia des de fa molts anys. A Vilafranca l’atur es redueix en 96 persones, assolint una xifra per sota dels 2.000 aturats, amb 1945 persones registrades. També baixa l’atur a Sant Sadurní, en 8 persones amb un total de 433 aturats, als Monjos en 12 persones i un total de 387 aturats i a Gelida en 19 persones i un total de 347 aturats.
L’atur també ha baixat al conjunt de Catalunya en 16.671 persones durant el mes de maig i el nombre total d’aturats s’ha situat en els 348.027.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: