Dimarts, 19 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La tercera edicó de la Fira de Vins Rebels se celebrarà el 18 i 19 de juny al pavelló firal

Aquesta fira de vins no convencionals torna a Vilafranca i acollirà una vintena de cellers que mostraran el seus productes al recinte firal de la zona esportiva.

L’Auditori de Vinseum ha acollit la presentació de l’edició d’aquest 2022 de la Fira de Vins Rebels, que arriba a la seva tercera edició després de les celebrades l’any passat. Impulsada per el viticultor i elaborador Ton Rimbau, la intenció continua sent la promoció dels vins naturals i amb mínima intervenció.

Enguany s’ha previst una entrada per els dos dies de la fira al preu de 15€, i a més com explicava Rimbau, s’obsequirà les primers 500 persones que entrin al recinte amb dos vals de descompte d’1€ per a la compra de vins a la mateixa fira.

Les entrades es poden adquirir a través de codetickets.com, i l’espai que acollirà la Fira tornarà a ser el pavelló de la zona esportiva.

La presentació va servir per anunciar el certamen literari ‘El vi és cultura’ amb la coordinació del sommelier i escriptor Miquel Florido, i que manté com a primer premi l’equivalent en ampolles de vi del pes del guanyador.

La Fira compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca i el regidor de Promoció Econòmica Joan Manel Montfort remcarva que és important donar suport a iniciatives que promouen el vi i el territori.

En el mateix acte de presentació de la Fira de Vins Rebels es va poder veure l’espot televisiu que servirà per promocionar-la. Elaborat per la Fatxenda, presenta Rimbau com un rebel, i fent una pica d’ull a l’univers Star Wars, se’l pot veure vestit com un cavaller Jedi amb espada làser inclosa defensant la seva manera d’entendre i trebllar la terra. La via més rebel.

En aquesta edició hi participaran més d’una vintena de cellers amb la idiosincràsia d’oferir vins no convencionals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: