Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Elisenda Alamany i Marta Pontnou demanen més polítiques feministes

Aquest dijous al vespre protagonitzaven un acte sota el títol ‘Stop bretxa salarial’ organitzat per ERC Vilafranca.

La regidora a Barcelona, Elisenda Alamany, i la mediàtica estilista Marta Pontnou han estat a Vilafranca en un acte d’Esquerra sota el títol ‘Stop Bretxa Salarial’ i que vol denunciar, entre altres, que les dones cobren, de mitjana, 6.000 euros menys que els homes cada any. Marta Portnou també ha posat sobre la taula el paper de cuidadores que assumeixen les dones.

L’acció forma part d’una campanya que el partit està duent a terme en diferents municipis catalans per situar al centre de l’agenda i del debat públic la bretxa salarial així com reclamar més polítiques feministes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: