Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Servei del Turisme ofereix 3 visites guiades amb motiu del Vijazz

El Servei del Turisme ofereix 3 visites guiades amb motiu del Vijazz

A més, s’instal·larà un punt d’informació turística a la Rambla de Nostra Senyora, on es podran adquirir també les entrades per a les tres visites que s’han proposat per aquest cap de setmana.

Divendres 1 i dissabte 2 de juliol es podrà gaudir d’una visita de ‘Posta de sol al campanar de Santa Maria’. A la visita hi trobem patrimoni, història, paisatge i una copa de vi blanc dels cellers de la vila tot coincidint amb la posta de sol. L’horari és de 2/4 de 9 del vespre a 2/4 de 10 de la nit i cal reserva prèvia.

Dissabte al vespre, també hi haurà l’opció de fer la visita teatralitzada al cementiri. Una visita on l’enterramorts i el guia van explicant i presentant diversos personatges i anècdotes. La visita és a 2/4 de 10 de la nit i també requereix la reserva prèvia.

Finalment diumenge, la proposta és visitar la Vilafranca Medieval, una vista que transita pel nucli antic de la vila mostrant els seus orígens i que compta a més amb d’oferir una visita amb realitat virtual. La visita comença a les 11 del matí i cal reserva.

Aquestes visites es podran adquirir fins divendres a través del web  turismevilafranca.com; divendres i dissabte de 2/4 de 10 del matí fins a 2/4 de 2 del migdia a l’Oficina de Turisme i al punt d’informació turística de la Rambla Nostra Senyora a les tardes de 2/4 de 6 a les 10 de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: