Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els vins del Penedès acompanyats del millor jazz han tornat a omplir d’ambient Vilafranca

Un Vijazz 2022 que ha tingut la recuperació de la normalitat a l’hora de fer totes les activitats, després dels dos darrers anys en que la pandèmia ho havia impossibilitat.

Aquest cap de setmana Vilafranca ha tornat a ser el centre d’atenció dels amants dels bons vins i la bona música, en una edició del Vijazz que ha recuperat també sensacions gràcies a la possibilitat de celebrar les activitats amb normalitat.

Diumenge a la nit, després del concert de Richard Bona i Alfredo Rodríguez a la plaça de Jaume I, el president de l’Acadèmia Tastavins es mostrava molt satisfet. Max Margalef destacava l’aposta que fa l’Acadèmia per la qualitat, dels vins sobre tot, però també de la música.

Margalef també parlava de la satisfacció de tornar a veure els espais de la Rambla Nostra Senyora i la plaça de Jaume I novament plens de gent i amb un gran ambient els 3 dies del Vijazz.

Unes bones sensacions en aquesta edició del 2022, que Margalef explica ja van tenir des del primer dia.

En un any que era especial per el fet de poder tornar a celebrar els actes amb normalitat, i des de l’organització han buscat donar seguretat tants als assistents com als cellers en el cas de la fira de vins a la rambla.

Aquestes bones sensacions que l’organització confirmava diumenge al vespre ja les apuntava divendres a la tarda en la inauguració l’alcalde de Vilafranca. Pere Regull remarcava el fet de poder tornar a celebrar el Vijazz al carrer i amb total normalitat, i poder tornar a rebre visitants d’arreu en una mostra de vins penedesencs de primer nivell i música de màxima qualitat.

Una quinzena edició del Vijazz que oferia la possibilitat de tastar més de 300 referències de vi i cava d’alt nivell amb concerts de jazz en diferents espais de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: