Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Santuari de Foix torna a acollir La Cimera del Xarel·lo

El Santuari de Foix torna a acollir La Cimera del Xarel·lo

El proper dilluns, el Santuari de Foix acollirà la 6à edició de La Cimera de Xarel·lo, un dels esdeveniments vinícoles més rellevants del panorama penedesenc.

Després de 2 anys d’aturada per la situació pandèmica, enguany, s’ha optat per dedicar molt més l’acte al públic professional amb un aforament restringit i controlat a través d’un formulari de inscripció.

Un dels objectius des dels inicis de La Cimera del Xarel·lo, ha estat crear un espai de trobada entre elaboradors del Penedès al que els uneix la passió pel la varietat Xarel·lo. Aquesta gran diversitat d’interpretacions d’aquesta varietat, és de la que gaudeix el públic eminentment professional que es desplaça fins el Santuari de Foix –situat en una atalaia icònica del Penedès rodejada de vistes del paisatge típic del Penedès– per tastar i descobrir vins 100% xarel·lo. Com en la darrera edició del 2019, més de 30 cellers donaran a tastar gairebé un centenar de referències.

Amb un horari de 17h a 22h, la Cimera del Xarel·lo serà possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Torrelles de Foix, l’Associació del Santuari de Foix i la col·laboració de Emms – Same Deutz-Fahr, EnoxPro i CCV (Central de Compres Vitivinícoles).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: