Dimecres, 19 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La FEGP i la Cecot signen un conveni de col·laboració per difondre la Reempresa

La FEGP i la Cecot signen un conveni de col·laboració per difondre la Reempresa

La Federació Empresarial del Gran Penedès i Cecot facilitaran d’aquesta manera el coneixement d’aquest projecte que pretén facilitar la transmissió de negocis a nous emprenedors.

Gràcies a aquest acord, Cecot admetrà les empreses i persones que la FEGP derivi com a beneficiàries i els prestarà els serveis conduents a la Reempresa, per tal de fer efectiva la transmissió de l’empresa.

La Cecot, a través de la Fundació Cecot Innovació, amb la col·laboració de la Fundació Autoocupació, ha creat el Centre de Reempresa de Catalunya, el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses a Catalunya per impulsar un model d’emprenedoria, pel qual una nova persona emprenedora pren el testimoni en la gestió d’una empresa ja existent, la qual compra en la seva totalitat per continuar l’activitat, salvaguardant el patrimoni empresarial individual i col·lectiu.

Així doncs, ambdues entitats consideren que el Centre de Reempresa de Catalunya és un mecanisme adequat per fomentar el creixement econòmic i evitar el tancament de negocis i que disposa de instruments per implicar les institucions, per tal de coordinar-les i possibilitar la concentració de dades, informació i coneixement sobre el procés. Les dades sobre el casos d’èxit a les comarques del Gran Penedès avalen aquest projecte amb 140 casos entre les tres comarques des del 2011 i fins al 2020, que han implicat salvaguardar al voltant de 500 llocs de treball.

Neus Lloveras, presidenta de la FEGP i Antoni Abad, president de Cecot han signat el conveni de col·laboració, que té una vigència mínima de tres anys. En el marc de la signatura, Abad ha fet entrega d’un testimoni amb el logotip de Reempresa a Lloveras.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: