Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La nova botiga d’Agrinova s’instal·la a la Rambla de la Girada, gràcies al projecte ‘Reempresa’

El ‘Reempresa’ facilita el traspàs de negocis entre propietaris que ho necessitin. Aquest servei, que té el suport de l’Ajuntament, ja ha fet que 27 negocis hagin canviat de mans satisfactòriament.

El programa ‘Reempresa’, que organitza la CECOT amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, posa en contacte empresaris que volen cedir el seu negoci i emprenedors interessats en adquirir-lo. Amb l’obertura de la nova botiga d’Agrinova, ja són 27 els negocis que s’han aconseguit cedir amb èxit des de la posada en marxa del programa l’any 2014.

L’antic establiment, anomenat ‘Animali’, especialitzat en la venda de productes d’alimentació i complements per a animals de companyia, va obrir l’any 2018, de la mà de Yolanda Pozzan. Per motius personals, ella no es podia fer càrrec de la botiga i va contactar amb el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. Amb els serveis del programa ‘Reempresa’, la botiga ha passat a mans d’Alfons Alsina, responsable d’Agrinova Vila.

La nova botiga, amb el nom de ‘The Green Dog’, ja ha obert les portes, amb una renovació de la imatge i del catàleg de productes. En aquests moments, les dues parts valoren molt positivament el procés i les facilitats que han trobat en tot moment. Yolanda Pozzan explica que el nou propietari li ha permès continuar treballant a la botiga, però com a treballadora d’Agrinova.

Per la seva banda, amb aquesta absorció, l’empresa Agrinova consolida el seu procés d’expansió a l’Alt Penedès i el Garraf, sumant aquest nou establiment a la seva xarxa de botigues.

El programa ‘Reempresa’ ofereix als usuaris un servei integral de consultoria i mediació gratuït al llarg de tot el procés de transmissió del negoci, des del primer contacte entre les parts fins la firma del contracte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: