Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Surten a subhasta els pisos i locals de la Casa Feliu, a la rambla de Sant Francesc

Els immobles que conformen la Casa Feliu i que se subhasten són un total d’11 habitatges i 3 locals en planta baixa, amb trasters vinculats en planta soterrani.

El Ple de l’Ajuntament de Vilafranca va aprovar aquest mes de maig el Plec de Clàusules Reguladores per la venda, mitjançant subhasta, de les diferents entitats de l’edifici conegut com a Casa Feliu, a la rambla Sant Francesc, 22-24. Aquests immobles, que van ser donats a l’Ajuntament per part de Mercedes Via Feliu per a finalitats socials i que van ser rehabilitats per l’Ajuntament, surten a la venda per tal que els recursos que se n’obtinguin es puguin dedicar a la compra d’habitatges per al lloguer social en els diversos barris de la ciutat.

Al número 24 de la rambla de Sant Francesc hi ha un total de 3 habitatges (1r, 2n i 3r) i al número 22 hi ha un total de 8 habitatges (4 habitatges a planta 1a i 4 habitatges a planta 2a). Comparteixen ascensor i elements comuns. Cadascun dels habitatges disposa d’un espai de traster/rentador preparat per endollar electrodomèstics a la planta sotacoberta. Les superfícies es situen entre els 40 i els 57 m2 útils i tenen 1 o 2 dormitoris.

L’edifici disposa de classe energètica A de màxima eficiència i d’instal·lacions de climatització i instal·lació fotovoltaiques comunitàries.

Les persones interessades en l’adquisició d’aquests immobles poden visitar-los demanant cita per correu electrònic a l’adreça . Es faran visites organitzades per a grups en funció de la demanda, com a màxim fins a 7 dies abans de la data de finalització de presentació d’ofertes.

La licitació ja està publicada al perfil del contractant de la web municipal www.vilafranca.cat. El procediment de venda serà per subhasta pública, és a dir, es parteix d’un preu tipus a partir del qual s’han de presentar ofertes a l’alça.

Les ofertes es poden presentar en el termini de 40 dies naturals a partir del dia següent de la publicació de l’anunci de la licitació. Es pot fer telemàticament a través del perfil del contractant o presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, en horari d’atenció al públic, en un sobre tancat que contingui la declaració responsable i la proposta econòmica.

El criteri d’adjudicació serà avaluable de forma automàtica i serà l’oferta econòmica més avantatjosa. En cas d’empat, es farà un sorteig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: