Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cultural celebra els seus 10 anys amb un cicle sobre el futur de llibreries i biblioteques

La voluntat és reflexionar sobre què han d’aportar tant llibreries com biblioteques en una societat cada cop més digitalitzada.

L’obertura del cicle tindrà lloc dilluns, dia 30 de maig, a dos quarts de 8 del vespre, a la sala Zazie del Casal, amb una xerrada de l’escriptor i crític cultural, Jordi Carrión, sobre ‘Llibreries i biblioteques en l’era de la cultura digital’. Doctor en humanitats per la Universitat Pompeu Fabra i codirector del Màster de Creació Literària d’aquesta mateixa Universitat, Carrión té una àmplia obra en l’àmbit de la ficció literària, però segurament és més conegut pels seus assajos sobre el món del llibre i les llibreries en treballs com ara ‘Librerías’ de l’any 2013, ‘Libro de los pasajes’ de l’any 2017 i ‘Contra Amazon’ del 2019.

La voluntat amb aquest cicle és oferir diverses reflexions sobre el paper que han de tenir llibreries i biblioteques en un societat cada cop més digitalitzada.

Les activitats previstes s’allargaran fins el dissabte 4 de juny i en destaca per exemple una taula rodona que es farà a la Biblioteca Torras i Bages el dijous 2 de juny a les 7 del vespre, amb el títol ‘Les biblioteques d’avui i de demà’ per reflexionar al voltant tant de l’adaptació de les biblioteques als nous consums culturals com a les funcions que han adquirit de caire social com a espais de sociabilitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: