Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts per Vilafranca presenta Aureli Ruiz com a candidat a l’alcaldia

L’actual portaveu del govern de Vilafranca, Aureli Ruiz, ha estat escollit candidat a les properes eleccions municipals.

L’actual portaveu del govern de Vilafranca, Aureli Ruiz, ha estat escollit candidat a les properes eleccions municipals per part de Junts per Vilafranca, que el que vol és reunificar un espai que fins ara quedava dividit. Ruiz és el candidat després que l’actual alcalde, Pere Regull, anunciés fa uns dies que no optaria a la reelecció.

La candidatura d’Aureli Ruiz es va presentar de forma oficial dissabte en un acte que va presidir el secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Sànchez. El que pretén Ruiz és liderar un equip que comptarà amb l’experiència de regidors i regidores que ja estan actualment al govern, però també volen incorporar gent nova que estigui molt vinculada al món associatiu de la Vila, cosa que el partit assegura que ha estat sempre l’eix central de la seva candidatura.

Aureli Ruiz, però, no és només candidat de Junts per Vilafranca sinó que també ho és d’altres espais que s’han anat presentant en les últimes setmanes com ara Impulsem Penedès.

Aureli Ruiz va agrair la confiança i va fer referència a “la il·lusió amb la que afronta liderar aquest projecte. Un projecte que demostra que el compromís comú de tothom els que en formem part és treballar pels interessos reals dels vilafranquins/es, aquells que afecten a la seva qualitat de vida, al seu dia a dia”. I això passa per “deixar a banda els interessos polítics. És una candidatura representada per veïns i veïnes que fan política, que treballen per solucionar els problemes i millorar la nostra ciutat”. “Aquesta candidatura és una bona notícia per Vilafranca”, ha conclòs.

Per la seva banda, el Secretari General de Junts per Catalunya, Jordi Sánchez, va posar en valor “que Vilafranca compti amb una candidatura que és un exemple de transversalitat política, de renovació, d’experiència i d’expertesa. Una candidatura que demostra que el nou projecte de govern de Junts a Vilafranca és competent i eficient”.

Sánchez va reiterar la importància de Vilafranca per la comarca, la vegueria i el país valorant aquest acord com a molt necessari i positiu en el sentit que és l’exemple a seguir, demanant unitat a l’espai que representa Junts a tots els municipis.

En breu s’anunciarà la data i lloc de l’acte de presentació oficial del candidat a les persones afiliades, simpatitzants i representants del teixit associatiu i social de la vila, en el que es desgranaran les principals línies de treball i eixos a partir dels quals es volen encarar els reptes de Vilafranca de la propera dècada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: