Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Festa de graduació del passaport Edunauta

Entre dijous i divendres la capitana Edunauta ha entregat els diplomes a les diferents escoles, amenitzat amb un espectacle.

El passaport Edunauta és un projecte de creació d’oportunitats educatives i d’aprenentatges fora de l’escola per a infants de cicle mitjà de primària. La iniciativa de l’Ajuntament de Vilafranca ha permès que els infants gaudissin d’activitats educatives obertes a la vila i que a través de les pàgines del seu passaport, mostressin tot allò que han après.

La regidora d’Educació, Xell Montserrat posa en valor totes les activitats que els alumnes poden fer fora de l’escola.

El seu funcionament i el seu format és similar al que trobem en un passaport oficial que et permet viatjar pel món i aconseguir els segells d’entrada a cada país. En el cas del Passaport Edunauta, però, dóna accés a viatjar per la galàxia dels aprenentatges, a aturar-se a les destinacions d’aprenentatge triades per viure-hi una activitat educativa i atresorar segells en el passaport.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: