Divendres, 1 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Canal 5 de la televisió d’Ucraïna s’ha fet ressò de l’ajut que ha fet arribar el Penedès

El passat 2 de maig va sortir un camió de Vilafranca carregat amb 12 tones de material, entre sacs de farina, forns, menjar i productes d’higiene a més de material sanitari recollit a les farmàcies.

El material va entrar a Ucraïna el dia 6 de maig i un dels canals més importants del país, el Canal 5 de la TV d’àmbit nacional que emet des de Kíev, se’n va fer ressò. L’entitat Penedès-Ucraïna havia estat recollint material a l’Esclat de Vilafranca i a les farmàcies de la comarca i també va rebre una tona de farina de l’empresa Farinera Vilafranquina, també forns de Casa Ametller, Rius i de l’empresa Mi&Cu Gourmet, de Sant Pere Molanta. Des de Penedès-Ucraïna ens confirmen que el material ja ha arribat al nord de Kíev i que els forns ja estan produint pa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: