Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramon Grau estrena ‘Cunyades’ aquest dissabte al teatre Casal

El penedesenc Ramon Grau és l’autor d’aquesta comèdia, i en aquesta ocasió assumeix també la direcció amb els quatre actors professionals que componen l’elenc.

Tot i que l’obra ja es va poder veure abans de la pandèmia en format de teatre amateurs, la d’aquest 30 d’abril serà la primera representació de caire professional, i en un escenari tant especial com el del teatre Casal de Vilafranca.

Ramon Grau, acompanyat de tres dels quatre actors del repartiment, presentava al Casal ‘Cunyades’ tot recordant que s’ha pensat l’escenografia per rodar-la per festes majors; i que s’han trobat ara en que per poder omplir l’escenari del Casal han hagut d’afegir-ne expressament.

‘Cunyades’ és una comèdia d’embolics protagonitzada per Àngels Bassas, Mònica Pèrez, Fermí Fernández i Jordi Rios, que en principi s’havia d’estrenar el passat 202o; però la pandèmia ho va impossibilitar.

Ara, després de fer una prèvia fa uns dies a Sant Martí Sarroca, es podrà veure al teatre Casal de Vilafranca aquest dissabte a 2/4 de 9 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: