Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV coprodueix els programes i informació castellera de la Xarxa de Televisions Locals

Conjuntament amb TAC12 són les encarregades de cobrir les principals diades de cada cap de setmana a partir de Sant Joan, i produir el programa ‘Dosos Amunt’ d’informació castellera cada setmana.

Aquest 2022 es preveu que sigui el de la tornada a la normalitat del món casteller, amb un calendari d’actuacions que ja s’ha engegat i que contempla per exemple actuacions com el concurs de Castelles de Tarragona a primers d’octubre o abans la diada de Sant Fèlix a Vilafranca a finals d’agost. Un conjunt d’actuacions que permetran a les colles tornar a les places, i les diades més destacades es podran tornar a seguir cada cap de setmana per televisió. Penedès Televisió i TAC12 coprodueixen aquesta cobertura que permetrà cada setmana seguir en directe l’actuació més destacada, i també s’oferirà el programa ‘Dosos Amunt’.

Dijous a la tarda es feia la presentació de la nova temporada castellera i d’aquesta cobertura televisiva en un acte a l’antiga fàbrica Damm. El president de la Coordinadora de Colles Castelleres, Joan Ibarra, destacava les ganes de les colles de tornar a reprendre l’activitat.

La tornada a l’activitat comporta també el retorn de la cobertura de les diades i la informació castellera, i en aquest punt el paper de Penedès Televisió i TAC12 tornarà a ser important. El director de Penedès Televisió, Joan Beumala, destacava l’atenció que es dedica des de les televisions locals al fet casteller.

El director general de la Xarxa de Televisions Locals, Marc Melillas, apuntava també l’aposta important que s’ha fet per facilitar que es pugui seguir l’actualitat castellera a partir de Sant Joan i fins el Concurs de Tarragona.

En l’acte de presentació d’aquesta temporada castellera hi eren presents també els alcaldes de les poblacions amb les principals colles castelleres. L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, remarcava que és important poder tornar a gaudir dels castells, i que les colles puguin tornar a tenir activitat.

Ara cal esperar que aquestes grans aspiracions del món casteller es compleixin i tots els aficionats puguem gaudir d’una bona temporada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: