Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els treballadors de la recollida d’escombraries han fet sentir la seva veu

La plantilla exigeix a l’empresa concessionària del servei un conveni just. Recalquen que l’empresa no ha acceptat el preacord, i es nega a negociar amb els treballadors.

El comitè d’empresa del servei, que Fomento de Construcciones y Contratas fa per encàrrec de la Mancomunitat Penedès-Garraf, van convocar una concentració aquest dimarts a la tarda a la plaça de la Vila de Vilafranca i posteriorment van fer també una manifestació pels carrers del centre.
També van aprofitar per mostrar el seu descontentament perquè ha estat un sector essencial durant la pandèmia i no se’ls ha reconegut. Mentre tant continua la vaga indefinida que es va iniciar el dilluns a la matinada i que ja començar a mostrar-se amb majors molèsties per els veïns. Per exemple a Vilafranca ja hi ha força acumulació d’escombraries al voltant dels contenidors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: