Dissabte, 27 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sancionen 4 ajuntaments de la comarca per vulnerar el dret a vaga dels treballadors de Prezero

Sancionen 4 ajuntaments de la comarca per vulnerar el dret a vaga dels treballadors de Prezero

Inspecció de treball ha sancionat 4 dels 5 ajuntaments que es van veure afectats per la vaga dels treballadors de la recollida porta a porta, ja que considera que es van vulnerar els seus drets.

Finalment, i davant la denuncia presentada per el comitè de vaga dels treballadors de la recollida porta a porta en cinc ajuntaments de l’Alt Penedès, Inspecció de Treball ha determinat que en quatre casos s’havia vulnerat el dret a vaga dels treballadors.

Es tracta dels Ajuntaments de Sant Sadurní, Sant Quintí , Torrelavit i Sant Pere de Riudebitlles; mentre que en el cas d’Olèrdola no s’han recollit dades suficients.

El regidor de la CUP a la capital del Cava, Jordi Pujol, remarcava que ells ja van avisar que l’actuació de l’Ajuntament era irregular, instal·lant punts de recollida.

Acompanyat d’un representant dels treballadors, Pujol i el també regidor de la CUP en aquest cas a Sant Pere de Riudebitlles Isaac Ruana, explicaven que els ajuntaments han rebut expedients sancionadors que representen multes econòmiques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: