Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Jazz Club Vilafranca organització un cicle de concerts al mes de maig

Seran concerts de petit format acostant el públic als músics.

Així ho van avançar responsables de l’entitat en el transcurs del concert que per Sant Jordi va protagonitzar el pianista Xavi Torres.
Xavi Torres és un dels pianistes amb més projecció del panorama jazzístic europeu. Actualment, resideix a Amsterdam, on ha estudiat, col·labora i es retroalimenta amb grans músics d’arreu del món. En el darrer concert va recuperar el format trio amb la novetat del jove contrabaixista vilafranquí, Ton Felices.
En el concert d’enguany, tant el públic com el pianista van poder gaudir d’un ambient sense restriccions sanitàries, en el que el protagonista va donar a conèixer les cançons que va escriure durant el primer confinament, una cada dia durant un mes, unes composicions que anomena Quarantena Songs, de les que n’ha fet una selecció molt personal, tot combinant estils i textures.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: