Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CCAP aprova una moció per donar suport a les mesures contra l’exclusió financera

En els darrers anys, les entitats financeres han anat minvant l’atenció personal a la seva clientela, han tancat oficines i suprimit serveis de caixers automàtics.

La moció estava encapçalada per tots els grups polítics representats a l’ens comarcal i va ser aprovada per unanimitat. En els darrers anys, les entitats financeres han anat minvant l’atenció personal a la seva clientela, han tancat oficines i suprimit serveis de caixers automàtics. En una comarca dispersa com l’Alt Penedès, aquesta situació afecta directament molts veïns i veïnes.

En el transcurs del ple també es va donar compte de la liquidació dels pressupostos del Consell Comarcal i del Consorci de Promoció Turística del Penedès de l’exercici 2021 i es va aprovar la modificació de la plantilla de personal i la relació de llocs de treball de l’ens amb l’objectiu de garantir l’estabilitat de la plantilla.

El ple es va celebrar dijous a la sala d’actes del Consell Comarcal. Era la primera sessió sense l’obligatorietat de dur la mascareta.

En l’apartat de mocions també va prosperar una presentada pel grup comarcal d’En Comú Guanyem Penedès per reclamar la posada en marxa del metro-bus Penedès que uneixi les capitals comarcals penedesenques d’Igualada, Vilafranca, Vilanova i la Geltrú i El Vendrell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: