Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull una assemblea de delegats i delegades de la UGT sobre la reforma laboral

La trobada, que ha tingut una alta participació, ha comptat amb la participació del secretari general de la UGT a Catalunya Camil Ros.

La UGT de l’Anoia, el Penedès i el Garraf ha celebrat aquest dimarts al matí una assemblea de delegats i delegades a les instal·lacions de l’Enològica. La trobada, que ha tingut una alta participació, ha comptat amb la participació del secretari general de la UGT a Catalunya Camil Ros.
L’assemblea servia per a resoldre dubtes sobre el nou marc normatiu que suposa la reforma laboral, especialment sobre contractació, ja que la norma limita la temporalitat i fomenta els contractes indefinits.

Un altre aspecte destacat és que la reforma laboral inclou i potencia els expedients de regulació temporal d’ocupació (ERTO) com una eina per evitar els acomiadaments col·lectius, tal com ja s’ha fet durant la pandèmia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: