Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un brot de Covid manté tres unitats de sociosanitari del Ricard Fortuny sense visites

Hi ha 40 usuaris de sociosanitari amb Covid però tots presenten simptomatologia lleu o bé són asimptomàtics. L’àrea de residència es manté neta de Covid.

Ara per ara hi ha 40 usuaris de sociosanitari del Ricard Fortuny amb Covid però tots presenten simptomatologia lleu o bé són asimptomàtics. Per mantenir el brot sota control, tres de les cinc unitats de l’àrea sociosanitària han hagut d’anul·lar temporalment les visites. El brot va ser detectat fa un parell de dies i per això es va fer un cribratge als 187 usuaris d’aquesta àrea. Les proves es repetiran en els dies 4 i 7 de la malaltia per anar fent el seguiment i mirar de recuperar la normalitat en les visites quan sigui possible.

L’àrea residencial del Ricard Fortuny, que compta amb 111 places, es manté neta de Covid i amb les visites obertes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: