Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torrelavit invertirà 340.000 euros a arranjar i reordenar la zona esportiva exterior

Torrelavit invertirà 340.000 euros a arranjar i reordenar la zona esportiva exterior

El projecte incorpora les propostes guanyadores dels pressupostos participatius i l’adequació i millora de l’entorn.

L’Ajuntament de Torrelavit va aprovar dilluns, per unanimitat, el projecte d’arranjament i reordenació de la zona esportiva exterior, a la part nord del pavelló poliesportiu. El projecte suposa una inversió de 340.000 euros i contempla la construcció de la pista de pàdel i la instal·lació d’un circuit de cal·listènia, dues de les propostes guanyadores dels pressupostos participatius que es van convocar durant el 2021.

La proposta del govern municipal preveu, a més, l’enjardinament dels talussos, la construcció d’una escalinata d’accés al pavelló des del pàrquing, i la instal·lació d’una zona de jocs infantils en un dels extrems que ara ocupa la pista de tennis, a més d’una petita zona d’autocaravanes en un extrem del pàrquing.

El projecte s’executarà dins del 2022 i les obres, un cop hagin començat, duraran aproximadament quatre mesos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: