Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pedro Gil organitza la tercera edició del seu campus a Torrelavit

La llegenda sadurninenca d’hoquei patins ha penjat els patins aquesta temporada proclamant-se campió de lliga i de copa amb el Forte dei Marmi.

És un estiu especial per a Pedro Gil. Un estiu diferent. A la conclusió d’aquest, el sadurninenc ja no tornarà a les pistes. Aquesta llegenda de l’hoquei patins finalitzava la seva carrera esportiva aquesta temporada, als 43 anys, i ho feia de la millor manera possible. Seguint patró al que ha estat acostumat al llarg de la seva extensa i prolífica carrera: guanyant.

Des de l’1 de juliol i fins divendres d’aquesta setmana, Torrelavit acull la tercera edició d’un campus que compta amb jugadors de primer nivell. La setmana passada els monitors eren Carla i Abril Batlle, Joana Xicota i Jan Marimon. Aquesta setmana torn per Toni Salvadó i Luis Gil, a més de Pedro i Kyllian Gil, també presents les dues setmanes.

La saga dels Gil seguirà en actiu. Ara és el fill, Kyllian, qui portarà aquest cognom il·lustre per les millors pistes d’Europa. Després de vestir les samarretes de Noia i Alcoi, als seus 22 anys jugarà al Valongo.

Per la seva banda, Pedro Gil es prendrà un any sabàtic, abans d’encetar noves etapes al món de l’hoquei patins, ara ja, d’una manera diferent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: