Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atur continua baixant a l’Alt Penedès el 2022

El mes de febrer torna a recollir uns registres d’aturats a la baixa a la comarca, com ja va passar al mes de gener.

En concret ara hi ha 5.078 aturats, 98 menys dels que hi havia al gener. A Vilafranca hi ha 2.051 persones a l’atur, amb una reducció de 57 aturats respecte del mes anterior. A Sant Sadurní l’atur es redueix en 17 persones amb 448 aturats al febrer. A Santa Margarida i els Monjos hi ha 402 aturats, 9 menys que al gener i a Gelida la reducció ha estat de 6 persones amb 347 aturats al febrer.
Les xifres són bones si es comparen amb el mes de febrer del 2021, amb una reducció de 1768 persones menys a les llistes de l’atur de la comarca.
En relació al conjunt de Catalunya i després de la pujada de gener, l’atur ha tornat a agafar el camí descendent, però amb una tímida reducció 142 persones. Ara hi ha 371.660 aturats. Ha estat el millor febrer des del 2008.
La dada més positiva ha estat el rècord de contractes indefinits que s’han firmat al mes de febrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: