Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Mossos desmantellen una plantació de marihuana en una nau industrial a Gelida

Els Mossos desmantellen una plantació de marihuana en una nau industrial a Gelida

En els darrers dies els Mossos han desmantellat plantacions de marihuana en altres municipis a l’Anoia i l’Alt Empordà

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Sadurní van desmantellar, dilluns 28 de març, una plantació de marihuana a l’interior d’una nau industrial al municipi de Gelida i van detenir, al dia següent, un home de 53 anys com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Els fets van succeir el mateix dia, quan agents de la comissaria de Sant Sadurní van rebre l’avís que en una nau industrial, situada en un polígon de la població de Gelida, es podria estar cometent algun tipus d’il·lícit penal.

Immediatament, els agents es van adreçar a la nau i van localitzar una plantació de marihuana. El mateix dia es va realitzar una entrada i perquisició on es va intervenir, en sis estances preparades pel cultiu de marihuana, més de 2.000 plantes i més de 1.000 esqueixos.

L’endemà els investigadors van detenir la persona arrendatària de la nau industrial, un home amb vuit antecedents policials de la mateixa tipologia delictiva.

Els investigadors estimen que la droga intervinguda al mercat negre tindria un valor aproximat d’uns 375.000 euros. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: