Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El primer congrés d’emprenedoria i innovació per als joves de Catalunya es farà a Vilafranca

El proper 7 de maig es farà una jornada adreçada a joves amb idees i ganes d’emprendre que estiguin interessats en tenir un major coneixement sobre emprenedoria, innovació i esperit empresarial.

L’esdeveniment, anomenat ‘Catalunya Summit’ està organitzat per l’Ajuntament de Vilafranca i per Tandenn, una associació sense ànim de lucre que promou l’emprenedoria local com a catalitzador econòmic.

Joan Manel Montfort, regidor de Promoció Econòmica, explicava que el ‘Catalunya Summit ha estat idea de Tandenn i l’ajuntament s’hi ha sumat per tal de fer de Vilafranca un referent en temes d’emprenedoria.

El regidor recordava les accions que el Servei de Promoció Econòmica fa per l’emprenedoria entre els més joves amb programes com el Creajove, el CuEme, i l’Econnect.

Per la seva banda, Miquel Àngel Mora, president de Tandenn, emprenedor, mentor i inversor vilafranquí, explicava que aquesta primera edició del ‘Catalunya Summit’ espera la participació de 250 futurs emprenedors i emprenedores procedents d’arreu de Catalunya que prendran part en els tallers i conferències impartits per referents del món empresarial i de la innovació.

Es comptarà amb la participació de professionals de la talla de Núria Salán, presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia, i Xavier Verdaguer, fundador de Imagine Creativity Center, que parlarà d’actitud emprenedora amb casos d’èxit reals de joves emprenedors.

La jornada s’ha organitzat en sessions i dinàmiques que es faran de forma simultània perquè els assistents triïn segons els seus interessos i motivacions. El jovent podrà participar en 5 sessions destinades a startups i emprenedoria, 5 sessions sobre innovació i 5 tallers de metodologies i tendències.

A més, la jornada s’iniciarà amb una masterclass i es clourà amb un Pitch Competition, és a dir, un concurs en el qual s’exposaran 5 projectes innovadors seleccionats d’entre els participants de tots els centres educatius de Catalunya. El ‘Catalunya Summit’ s’adreça principalment al col·lectiu entre els 15 i els 25 anys, però no hi ha límit d’edat, amb un preu simbòlic de 5€.

L’esdeveniment compta amb el patrocini de la Diputació, així com el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca, Fundació Pinnae, Barcelona Activa, Catalunya Emprèn i el Departament d’Educació Generalitat.

Tota la informació i inscripcions es pot trobar a www.catalunyasummit.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: