Dijous, 2 de maig de 2024

El Patí Vilafranca salva els mobles contra l’Olot (3-3)

Amb aquest empat el Patí es troba 4t, a 3 punts del líder, un Sant Cugat que va superar per 2-11 el Raspeig, rival de dissabte a la Poliesportiva.

Gran ambient d’hoquei patins al pavelló municipal d’Olot per rebre la visita del Patí Vilafranca. Els de Toni Porta van suar de valent per esgarrapar un punt en un partit que es complicava amb el pas dels minuts a una de les pistes més calentes de la categoria.

L’afició va impulsar els locals en l’inici de partit, i al 10 de la primera, arribava l’1-0, d’Aniol Mangas.

Hauria de reaccionar el Patí, que aconseguiria empatar a dos minuts pel descans amb gol de Manu Necchi. Jugada espectacular de l’argentí, que tornava a l’equip amb ganesm després de perdre’s el derbi.

Però al tornar del descans, la història es complicava. Només començar la segona part, als 12 segons, Ferran Sacrest tornava a avançar els de la Garrotxa.

I un minut després, blava per Joan Vázquez, i en la directa, Marc Prat feia el tercer. Un inici per oblidar.

Responien els vilafranquins als dos minuts, amb el 22è gol de la temporada per Xavi Aragonès.

Seguien passant els minuts i el Vilafranca resistia les ofensives de l’Olot, que s’acostava al gol amb insistència. I a la contra, Joan Vázquez feia l’empat a 3 amb un celebradíssim gol.

Encara hauria de resistir el Vilafranca, que va patir per no rebre el quart i sortia viu d’Olot, amb un punt a la butxaca.