Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Municipis de l’Arc Metropolità es reuneixen amb Teresa Jordà per parlar qualitat de l’aire

La Llei Espanyola del Canvi Climàtic obliga a totes les ciutats de més de 50.000 habitants a tenir una zona de baixes emissions.

Amb aquest calendari treballa la Generalitat, que vol consensuar amb el territori en quines condicions s’hauria d’aplicar. En aquest context la consellera d’Acció Climàtica, Teresa Jordà, s’ha reunit amb l’associació de municipis de l’Arc Metropilità, de recent creació.
La consellera ha insistit amb la voluntat del consens amb els municipis, encara que suposi endarrerir la data del gener del 2023 per a què entrin en funcionament les zones de baixes emissions. Una data que alguns ajuntaments veuen justa.
Ho ha fet al Teatre Principal de Terrassa, on l’agrupació de municipis ha presentat a la consellera un seguit de peticions per tal d’unificar criteris a l’hora d’establir aquestes zones de baixes emissions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: