Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha reunit a Vilafranca el Comitè Executiu de l’Associació de Municipis de l’Arc Metropolità

9 ciutats de la segona corona metropolitana formen l’entitat que és una aliança estratègica per tenir pes en les decisions que es prenen a Barcelona i a Madrid.

L’integren les ciutats de Sabadell, Terrassa i Rubí alVallès Occidental, Mataró al Maresme, Martorell al Baix Llobregat, Vilanova al Garraf, Granollers i Mollet del Vallès al Vallès Oriental i Vilafranca a l’Alt Penedès. Ara fa dos anys de la seva constitució i l’alcalde de Vilafranca i vicepresident de l’Arc, Pere Regull, apunta que es comença a veure els resultats.
La presidenta de l’Arc Metropolità i alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, apunta que avui a Vilafranca s’ha fet balanç dels temes prioritaris. Entre d’altres l’habitatge. Avui s’ha acordat una resolució reclamant a l’Agència d’Habitatge de Catalunya, suport per la rehabilitació d’habitatges.
D’altra banda el Comitè Executiu de l’Arc Metropolità reclama també la modificació del decret de sequera que incorpori refugis climàtics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: