Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’artista Gisela Ràfols, resident a París, torna a Vilafranca amb ‘Vida’

L’artista Gisela Ràfols, resident a París, torna a Vilafranca amb ‘Vida’

La Sala dels Trinitaris inaugurarà divendres 25 de febrer una exposició de l’artista vilafranquina Gisela Ràfols que té com a punt de partida l’experiència de la maternitat.

‘Vida’ vol qüestionar la institució de la família i la impossibilitat d’una mare a arribar a tot. El conjunt d’obres que forma part del projecte funciona al voltant d’una peça efímera, l’espiral de la vida, en el qual s’hi representa un fragment del cicle sense fi de la mort a la vida a la mort…sent mort i vida vessants d’un mateix fenomen. L’espiral també com a remolí que ens transporta al més profund de nosaltres mateixos.

‘Vida’ neix d’una experiència personal que no acaba, que muta, que es ramifica i no té fi, el cicle es repeteix de manera infinita. Tanmateix aquest projecte no ha estat creat per explicar una història, sinó per crear interrogants, donar lloc a la introspecció, per apropiar-se-les, adaptar-les i que cadascú les abraci per fer el seu propi viatge.

La vilafranquina Gisela Ràfols és artista visual multidisciplinar, i viu i treballa a París. Diplomada pel Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM) de la UPC, ha fet tallers amb artistes de renom com Joan Fontcuberta i Pierre Gonnord.

L’acte inaugural tindrà lloc aquest divendres 25 de febrer a les 8 del vespre, i hi seran presents el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Ricard Rafecas, i l’artista Gisela Ràfols. El projecte ‘Vida’ es podrà veure a la Sala dels Trinitaris fins al diumenge 3 d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: