Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cor Xamusia presenta nou espectacle

‘Dones amb veu’ és el nou concert del Cor Xamusia que es podrà veure, per primera vegada, aquest dissabte a les set de la tarda a l’Auditori de Vilafranca.

Dones amb veu vol mostrar i donar a conèixer les peces corals compostes i arranjades per dones, des d’una de les primeres melodies escrites que es conserven del segle XII fins a l’actualitat, tant d’arreu del món com de casa nostra. El Cor Xamusia és un cor de veus blanques format per una trentena de cantaires que aquest any celebra el seu 20è aniversari, i ho vol fer reivindicant el treball musical femení. La direcció del cor va a càrrec de la Marta Coll, l’Oriol Sanz al piano i a la bateria el Marc Laguna. L’escenografia és idea de la Clara Cols i les il·lustracions que arrodoneixen la posada en escena és obra de l’artista vilafranquina Mariona Rios. El preu de les entrades és de 12€ per adults, i 8€ per a infants de fins a 12 anys.
Dones amb veu també es podrà escoltar aquest diumenge a les 13h a la Societat de Banyeres, i el dia 20 de febrer a les 18h a l’Ateneu Mojenc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: