Dimarts, 1 de Desembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mor Miquel Benito, director del Cor Xamusia i graller dels Vernets

Graller, professor de música i llicenciat en filosofia era el director i creador del Cor Xamusia i formava part de l’emblemàtica colla de grallers Els Vernets.

Graller, professor de música i llicenciat en filosofia era el director i creador del Cor Xamusia i formava part de l’emblemàtica colla de grallers Els Vernets, que havia acompanyat durant molts anys els Castellers de Vilafranca en les seves actuacions.

Entre moltes altres implicacions en l’àmbit cultural i de la música tradicional, Benito també havia estat col·laborador de Ràdio Vilafranca en el programa ‘La música de la meva vida’, on setmana a setmana, durant l’estiu del 2018, compartia amb els oients els seus coneixements musicals a través de temes que li agradaven especialment.

Miquel Benito va morir aquest diumenge als 54 anys. Feia temps que patia una malaltia degenerativa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: