Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òscar Latorre presenta disc al Vinseum

Latorre és un dels trompetistes més importants de la seva generació.

Aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre el Jazz Club Vilafranca organitza un concert amb Òscar Latorre, presentant el disc A Pathway To Become, on hi ha volgut reflectir l’època de canvis i aprenentatges que ha viscut els darrers anys. En format trio, i fruit de la seva experiència amb intèrprets de primer nivell europeu, el trompetista nascut a Olesa de Montserrat ha enregistrat unes composicions influenciades pel Jazz, que beuen tant de la música popular com de les tendències més contemporànies, alliberant-hi sensacions que van de la contundència a les atmosferes siderals, passant per la lleugeresa tonal.
L’Òscar Latorre va descobrir la trompeta als 6 anys i ja no l’ha deixada més. Actualment resideix a Basileia i forma part del prestigiós programa Focusyear 20 al Jazzcampus de la ciutat. La formació de trio es completa amb Pau Sala al contrabaix i Roger Gutiérrez a la bateria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: