Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El carsharing de La Carretera del Vi s’obre a empreses i particulars que el vulguin utilitzar

Els dos vehicles de La Carretera del Vi ja estan disponibles a l’aparcament de Saba de la Plaça Penedès.

Actualment, el projecte de carsharing, que ofereix cotxes elèctrics per compartir, ja ha passat la fase inicial de prova pilot, amb la posada en marxa i adequació de l’aplicació tecnològica necessària per fer les reserves de vehicles elèctrics i la seva obertura i tancament, sense necessitat de tenir-ne les claus.

Els dos vehicles de La Carretera del Vi ja estan disponibles a l’aparcament de Saba de la Plaça Penedès i, a partir d’ara, empreses i particulars els podran utilitzar si així ho volen a través d’una aplicació pel mòbil.

Durant la fase inicial, cellers i ajuntaments de la ruta La Carretera del Vi, que transcorre per l’Alt Penedès i el Garraf, han pogut participar en aquesta prova pilot, utilitzant els vehicles elèctrics per a desplaçaments puntuals. El balanç ha estat positiu, segons els impulsors de la iniciativa.

Amb un senzill procediment d’alta a través de la web de la ruta i descarregant l’aplicació per a mòbils Glide, els futurs usuaris poden registrar-se en el servei de carsharing tot fotografiant el seu carnet de conduir per a validar el registre.

Amb la instal·lació d’aquest espai en el pàrquing Saba, La Carretera del Vi continua el desenvolupament del projecte, ara ja amb un punt concret i públic on trobar els vehicles. Aprofitant aquests primers dies de la posada en marxa de la iniciativa, s’oferiran paquets d’hores per a persones, empreses i institucions que necessitin aquest servei de lloguer puntual i per hores de vehicles elèctrics.
Per a més informació, els interessats es poden adreçar a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: