Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les sardanes també són protagonistes a les Festes de Sant Raimon

Els dos caps de setmana que concentren les activitats de les Festes d’Hivern de Vilafranca compten amb música de sardana.

La primera actuació ha estat aquest diumenge al migdia a la rambla de Sant Francesc amb la ballada de sardanes protagonitzada per la Cobla Reus Jove, en un acte organitzat per l’entitat Vilafranca Sardanista.
La cobla Reus Jove va néixer l’any 1997, fruit de la iniciativa d’un grup joves, amb l’interès de fer música de cobla i oferir un bon treball en les seves actuacions, millorant alhora el seu nivell musical. Des d’aleshores és una de les cobles amb més activitat dins del panorama català.
La segona sessió de sardanes dins les festes de Sant Raimon tindrà lloc el proper diumenge amb l’edició d’hivern de l’activitat Temps de sardanes que organitzen l’Associació de Veïns de Sant Julià i la Colla Maragda del Penedès. L’activitat començarà a dos quarts de dotze del migdia a la plaça de la Sardana.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: